Dzialanie tabletek Vamea

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 26 paź 2006, 15:40

oj tak, az milo powspominac co to bylo kiedys, mi chwilami ciezko sobie nawet wyobrazic to, ze moglam miec kiedys ochote :( szczerze wierze, ze po nich bedzie ok.
Gracja a moze ty wiesz czy jest u nas jakis dobry seksuolog? jakby jednak nie podzialaly tableteczki :twisted: :lol:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 26 paź 2006, 16:04

Lena ja rowniez trzymam kciuki , mam nadzieje ze tabletki podzialaja.
U mnkie podobnie z seksem , czasami wcale nie mam ochoty a moj Misiu mysli ze nie jest juz dla mnie atrakcyjny :cry:
W przyszlosci juz po dzieciach,moze moj kochany podwiaze sobie jajeczka i nie musialabym wciagac tabletek anty.Tu jest to bardzo popularne ze faceci podwiazuja sobie jajka,mozna je po jakim czasie rozwiazac lub mozna calkowicie podciac.Mysle ze to super rozwiazanie.

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 26 paź 2006, 16:33

Lena nie orientowałam się jeszcze w kwestii seksuologa. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :wink:

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 27 paź 2006, 08:04

Dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :)
Gracja ja tlyko tak z ciekawosci na razie pytalam :wink: mam nadzieje, ze nie bedize potrzebny
Annetta a twoj facet woie o tym pomysle z podwiazywaniem ? bo faceci to raczej unikaja tego jak ognia, moj to nawet jak mu powiedizalam, zeby bral zastrzyk raz w m-cu zaiast ja tabletki to zbladl od razu i wynalazl tysiac wymowek, ze to moze mu zaszkodzic , bedzie bezplodny itp. wg niego to ja mam sie truc tabletkami hormonalnymi cale zycie bo mi nie zaszkodzi, a to ,ze sex dla mnie przestal przez nie istniec to jego zdaniem nie prawda, bo problem tkwi w mojej psychice a lekarz nie wie co mowi :shock: :lol:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 paź 2006, 12:13

Ach ci faceci :lol: :lol: Mój też zbladł, jak mu powiedziałam o zastrzykach, bo boi się igieł :lol: :lol: Chodzi cały w bliznach, bo bez przerwy albo gwoździe mu się wbijają, albo skalpelem się gdzieś ciachnie a igieł się boi :lol: Ale w końcu przyznał, że mógłby spróbować tych zastrzyków. Czy są one już dostępne w Polsce?? I jaką mają skuteczność????

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 27 paź 2006, 12:16

Sam pisala o tych zastrzykach niedawno ...przy okazji rozmow o tab. anty Yasmin .. :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 paź 2006, 13:56

pisalam :) -ale na priva- bo nie chcialam mieszac w watku o tabletach ... 8p

niedlugo sie odezwe, Gracja :wink: (i napisze tez cos o tych zastrzykach :lol: :wink: ) - teraz nie mam "natchnienia "... :x :oops: :wink:

Anetta -a na jak dlugo mozna podwiazac faceta ... ?http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... liwosc.gif
:shock: (i czy mozna pozniej naprawde rozwiazac :? ? ... )

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 27 paź 2006, 14:41

Lena moj facet jeszcze nie wie o pomysle podwiazania (w przyszlosci )jego jajeczek :lol: Mam nadzieje ze uda mi sie go kiedys na to przekonachttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /blaga.gif Dlaczego to ja mam sie ciagle truc tabletami i byc pozbawiona przyjemnosci
:evil: Licze ze sie zgodzi, bo tak jak juz pisalam sporo facetow podwiazuje jajka.
Sam, sa dwie metody jedna na stale, czyli calkowite podciecie a druga czasowa -podwiazanie.Z tego co slyszalam nie ma zadnych problemow z wytryskiem-jest plyn ale pozbawiony plemnikow.Jest to zabieg po ktorym od razu wraca sie do domu, podobno troche boli przez dwa dni, najlepiej klasc lod na jajeczka. Facet w kazdej chwili moze udac sie do lekarza i rozwiazac supelki :wink: To samo moga zrobic kobiety, ale ich sterylizacja zdaje sie jest juz na zawsze.

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 31 paź 2006, 16:01

dziewczyny biore vameę dopiero tydzien a juz na prawde czuje roznice. zanim zaczelam jabrac to nawet nie myslam o sexie, wrecz mnie sama mysl o tym odrzucala, a teraz po prostu mi sie zcasami chce, niesamowite uczucie, juz nie pamietalam jak to jest, nie jest to moze jakies straszne podniecenie, ale zawsze cos, na mnie podzialaly, tak jak przed nimi nie kochalismy sie w ogole, ewentualnie raz w m-cu, ale zeby to bylo przyjemne to nie powiem, no i ostatni raz chyba w maju, to teraz 3 razy w ciagu tygodnia i to ja chcialam :D :oops: jestem super zadowolona i nie moge sie doczekac co to bedize za nastepne 2 tygodnie jak juz powinny na prawde dzialac. ale jestem happy, tak sie strasznie balam ze nic juz mi nie pomoze

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 31 paź 2006, 23:13

lenka GRATULACJE :D
No to sobie poużywacie w końcu :wink: :lol:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”