Ginekolog: wygolone małe i piercing

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 07 lut 2008, 18:49

:badgrin: Nie mogęz tymi waszymi sierściuchami i jeszcze też jeż :badgrin:

Ja też bym się bardziej sierściucha wstydziła niż ogolonej. W ogóle mi się wydaje, że ogoloną łatwiej pokazywać, że mniej wzbudza wstydu, bo robi się przez brak włosów mniej intymna, jeśli ktoś w ogóle rozumie o co mi chodzi :badgrin:

Ja to jestem ciekawa jakie jest ogólne podejście facetów do tej kwestii, bo ja się spotkałam z prośbą o niegolenie..................................... :oops: :roll: :oops: :roll: ale to już nie na temat
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 07 lut 2008, 19:01

Joostyna, no tez wlasnie to samo sobie pomyslałam .. ja to bym sie wstydziła taka zapuszczona isc.. nie ma nic lepszego dla ginekologa jak ładna ogolona cipka... wyglada estetycznie i nie kojarzy sie z... eh niewazne.. mysle ze zadbana piczka jest jak najbardziej na miejscu czy ma sie 20 czy 40 czy 60 lat....

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 07 lut 2008, 19:06

Hmm..ja tam sie depiluje, odkəd zaczely rosnac, (glownie dzieki mamie, ktora dawala mi i siostrze kase na woskowanie u kosmetyczki :-) a teraz jestem po dep. laserowej i nie mam problemu :-)
mi by tam bylo wstyd sie przy kimkolwiek rozbrac z "futrzakiem" miedzy nogami,czy przy lekarzu, czy w saunie, czy na basenie... troche jakbym brudna przyszla...
wg mnie "paseczek" jest jedynə schludna formə zarostu na naszych szlachetnych miejscach :-D - no i paseczek sluzy do przykrycia tego wstydu, o ktorym pisze Justyna, zeby nie bylo zbyt intymnie...ale pewnie to kwestia podejscia i wychowania, dla kazdej z nas taka granica moze byc troche inna..
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 07 lut 2008, 19:12

Ale Ola, ja właśnie piszę, że z włosami, jakimikolwiek jest bardziej intymnie, wtedy jest tak jakby to miejsce wymagało zakrywania + dla mnie wosy są wstydliwe, barzdziej niż to co się pod nimi kryje.

Ja nie toleruję u siebie włosów nawet w najmniejszej ilości, ale ta prosba o niegolenie mnie trochę zbiła z tropu. Myślałam, że faceci wolą ogolone :oops: :roll:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 07 lut 2008, 19:17

Joostyna pisze:Myślałam, że faceci wolą ogolone :oops: :roll:

ja myślę że lubią zmiany, raz paseczek, raz trójkącik, czasem zero, a czasem może nawet sierściuch - co by nudno nie było ;)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 07 lut 2008, 19:17

ja tez nie lubie tam futra ;) sama sie depiluje, myslalam tez o depilacji laserowej, ale do tego trzeba zapuscic chyba lekkie futerko i troche dziwnie bym sie czula jakby mnie ktos ogladal z sierscia :badgrin: ale musze sie w koncu kiedys wybrac ;)
a jak robilyscie laserem, to tylko na wzgorku lonowym(chyba tak to sie nazywa ;) )czy cala kompletnie?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 07 lut 2008, 19:23

natalya do lasera golisz się na zero w miejscu w którym chcesz się pozbyć włosków ;)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 lut 2008, 20:12

Większość facetów woli ogolone,tak mi sie wydaje :-)
Jednak na odwrót,czyli facet wygolony bleeee,nie wyobrażam sobie:? Pod pachami i owszem,ale nie na małym :oops: :?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 07 lut 2008, 20:44

turek.mg pisze:natalya do lasera golisz się na zero w miejscu w którym chcesz się pozbyć włosków
turek, nie wiedzialam o tym i nawet bym nie przypuszczala ;) jak oni to robia? jak dokladnie wyglada taki zabieg?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 07 lut 2008, 20:47

hmm, Justynka, zle Cie zrozumialam, ja jednak czuje sie lepiej z paseczkiem (takim absolutnie symbolicznym, ale zawsze). Zostawilam go sobie na takie wlasnie "publiczne" sytuacje, prywatnie, moge go zawsze ogolic, albo wydepilowac.

przed dep. laserowa nawet trzeba sie ogolic, wiec nie ma mowy o koniecznosci chodzenia z siersciuchem, sama bym tego nie wytrzymala :-)
laserem robilam wszystko, oprœcz wspomnianego paseczka

osobiscie nigdy nie spotkalam sie z facetem, ktory by wolal futerko...wszyscy ogolone, a najlepiej jak wydepilowane na gladziutko ( bo po goleniu drapie :cry: to juz wogole zachwyt i ekstaza :-D

ale slyszalam o takich co lubia zaroslaczki - coz rozne perwersje sie zdarzaja :badgrin:
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”