Piersi naturalne-wszystko o nich

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 sty 2006, 13:02

Nom dziewczynki to jak sie pozbyc odstajacego brzucha nie naruszajac konstrukcji piersi?Uwielbiam je teraz :oops: ale brzuszka nie za bardzo...Przyznam szczerze ze odkad pamietam jadalam duzo i tlusto..Paczka 200 g czipsow dziennie,400 gram frytek i 2 litry coli i papierosy to podstawa.Kiedys jakos moglam to "uplynic" a teraz widze ze sie odciska na mojej figurze.Myslalam nawet nad ostawieniem tabletek ale co mi z tego skoro bede miala plaski brzuch i znowu male piersi.
Tez nie chce robic sztucznych,nie potrafie wyjasnic dlaczego (moze dlatego ze jestem bardziej duma ze swoich naturalnych kraglosci niz przy pomocy chirurga) po prostu (predzej wolalabym oddesac brzuch,choc nigdy sie nad tym nie zastanawialam)
Wklejajcie skuteczne cwiczenia na piersiatka zeby utrzymywaly "numerki" a zarazem na brzuch,zeby sobie zniknal :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 25 sty 2006, 13:43

No to może brzuszki + na leżąco unoś nogi ok 30-40cm tak żeby był napięty i polecam masaż... ale nie takie mizianie.... tylko wyszczuplający, pobudzający tkankę... ale uwaga... to wciąga... i to cholernie... ja chodzę już od roku raz w tyg. i nie mogę sobie tego odmówić :oops: Chociaż najbardziej to chyba pozbyłam się celulitu... :lol:

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 25 sty 2006, 17:27

Ami-ja chodze od 3 miesiecy 2 razy w tygodniu, bardzo lubie ten masaz. na razie minimalne slady widac na brzuchu, ie wiem jak poradzic sobie z placami-tam mi sie zrobił celulitis! horror!ale moja masazystka mowi, zejak zejda 'boczki" od masowania brzucha to tam tez sie poprawi. napisz jak na ciebie podziałaly te masaze-czy warto dalej chodzc?

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 25 sty 2006, 17:32

Ami pisze:No to może brzuszki + na leżąco unoś nogi ok 30-40cm tak żeby był napięty i polecam masaż... ale nie takie mizianie.... tylko wyszczuplający, pobudzający tkankę... ale uwaga... to wciąga... i to cholernie... ja chodzę już od roku raz w tyg. i nie mogę sobie tego odmówić :oops: Chociaż najbardziej to chyba pozbyłam się celulitu... :lol:
Ami, napisz coś więcej o tym masażu?? jak się nazywa, kto go robi, gdzie,koszt/???

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 sty 2006, 17:34

No wlasnie Ami pisz szybciutko co wiesz :lol: Ja kiedys dostalam w prezencie 3 zabiegi w salonie skandynawskim ale to bylo jakies 2 lata temu,a ta pani powiedziala ze do pelni szczescia potrzeba 8-10.Wtedy kosztowaly jakos 150zl.Mam w domu tez pas do cwiczen najlepszy z najlepszych ma 10 programow (jest duzo szerszy i rozbudowany tech od abgiminicka) ale szybko mi sie znudzil i rzucilam go w kat.Zreszta w pracy to glupio wyglada,siedziec z tym durnym pasem.Wszystko mam chude tylko ten brzuch jak u dziecka z Etiopii :cry:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
doniczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doniczka » 25 sty 2006, 17:36

dziewczyny,zrobcie mi zestaw cwiczen na biust najlepsze,zeby miesnie sie wyrabialy i byly jedrne,chcialabym tez kilka nazw jakis balsamow i pilingow(tylko nie drogch typu 200zl)chyba zaczynam doceniac to co mam.
after

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 25 sty 2006, 17:58

savanna pisze:.
Wydaje mi sie ze naprawde ciezko miec proporcje 60cm w talii do 90 w biuscie (chyba to przypadek jeden na iles tam :lol: ) W kazdym razie lubie miec takie jakie mam,ale chcialabym zrzucic troche brzuch,a z doswiadczenia wiem ze wtedy "spadna" i piersi :cry: A tegoo nie chce...
Macie jakies rady (moze zaczne nosic sredniowieczny pas) :lol: :lol:
Strasznie to trudne wiem cos o tym.Sama mam 94 w biuscie, 90 w biodrach ale niestety brzuszek to 70, tylko ze moj idzie pod skalpel wiec go sobie olewam rowno i dokladnie, bo niby po co skoro i tak go potna.Po operacji bede prawie idealna bo niestety wzrost mi tu nie pasuje jakies 10cm za malo :cry: troche tez bym sobie schudla ale boje sie o biust bo kiedy waze mniej niz 55 (tyle mam w lecie,teraz58) to biust zaczyna marnie wygladac. :x

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 sty 2006, 18:03

Na wage nie wchodze bo nie mam w domu ale czuje sie jak jamnik z koleczkiem pod brzuszkiem :evil: :cry: Powiedz cos wiecej co bedziesz robic?To sie wycina czy wyssysa czy co?Bo ja sie na tym nie znam.A piersi zostana takie jak sa,nic im nie ubedzie??Powiedz mi wszysciutko :)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 25 sty 2006, 18:09

No nie bardzo Ci to pomoze bo ja po 2 cesarkach jestem a ty jeszcze przed.Bede miala plastyke brzucha,wycinaja, robia plaski brzyszek (zszywaja miesnie do kresy bialej) ale to dlatego ze mam "wystajacy po ciazy.Jezeli chodzi o ciebie to pewnie potrzerbna Ci liposukcja brzucha (szukaj w tematach Modelowanie sylwetki) wtedy brzuszek bedziesz miala plaski a cycuchy zostana jak sa teraz.

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 sty 2006, 18:14

Ufff to by bylo great :shock: Moja polowica mowi ze jak zaczne spinac miesnie i cwiczyc do bedzie oki.Ale mi ciezko bo ja oddycham klatka piersiowa od urodzenia a nie przepona i nie mam nawyku spinania :? No i w zwiazku z tym wygladam jak "etiopczyk".Nawet na zdjeciach nie pamietam zeby go wciagac :lol: No i lapki mam takie chude,nogi tez i ten brzuch,wrrr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”