Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kateczka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: kateczka » 19 wrz 2008, 19:51

ja tam jestem za kozaczkami na szpileczkach lub półbuciki :P :P :P
do tego jeansy długie lub takie szorty i rajstopki:)
fajna bluzeczka np. czarna, szara, biała (jeśli masz czarne spodnie to bluzeczke jaśniejsza:))z nie za dużym i nie za małym dekoltem, ładna biżuteria aby uzupełnić całość (ja lubie bransoletki i kolczyki, dość " bogate" tzn duże i widoczne :)

ha tak bym sie ubrała:)
nie zbyt wyzywająco ale wyraźnie
nie zbyt skromnie ale elegancko
nie zbyt elegancko ale wygodnie :) :badgrin:
Jeszcze przed konsultacjÂą...
cycusie - Dr. BrzuchaĂąski ;)

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 19 wrz 2008, 19:55

Michitka, bluzki koszulowe fajnie podkreślają figurę ;) i guzików możesz rozpiąć na górze wg uznania :badgrin:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 20:54

a np jeansy, bluzka minono czerwona i czerwone butki na wysokim obcasie?? czerwone paznokcie

nie za ostro?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 wrz 2008, 21:17

uwazam,ze w stroju po pierwsze trzeba sie czuc-byc soba,czyli najlepiej jest to stroj sprawdzony,nie nowo zakupiony. Nie ma co oszukiwac,jesli na codzien ubierasz sie w spodnie nie zakaldaj krotkiej mini(i na odwrot) bo bedziesz caly czas myslala czy dobrze wygladasz i skupiala sie na tym.
Po drugie jakis umiar w stroju i majkijazu tez trzeba miec,i nie chodzi mi o pruderie,ale ubrana np jak Jolka Rutowicz bym nigdzie nie wyszla...
Zalezy co chcesz od tego faceta,bo jesli czegos powaznego to taki stroj moze zle odebrac.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 21:21

Londyjka pisze: Zalezy co chcesz od tego faceta,bo jesli czegos powaznego to taki stroj moze zle odebrac.
Londyjka tzn?? co polecasz?

to co mam ubrac
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 19 wrz 2008, 21:34

michitka, moze inaczej - co zakladasz na codzien?
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 21:35

clarisss pisze:michitka, moze inaczej - co zakladasz na codzien?

na codzień chodze w kitlu lekarskim :badgrin:
jeansy, spodnie czarne, swetry, bluzki itp, obcasy

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 wrz 2008, 21:37

michitka, moze inaczej - co zakladasz na codzien?
wlasnie

ja nie wiem co polecic bo nie znam twojej szafy ;)
ale ja bym ubrala jakies szpileczki(nosze na codzien) rybaczki obcisle, bluzeczke obcisla z niewielkim dekoldem ale tez nie golfem ;) jakas fajna bizuterie i duze kolczyki. I zakrecila wloski na miekkie fale.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 19 wrz 2008, 21:49

tak na marginesie nic tak nie eksponuje biustu jak golf :badgrin: i wbrew pozorom jest podstepnie seksi ;)
A tak wracajac do twojego pytania duzo zalezy od tego jaki to typ faceta, sa tacy co potrzebuja mocnych wrazen i tacy co preferuja skromnosc.Jesli udalo Ci sie go wyczuc sprobuj ubrac sie w tym stylu jesli oczywiscie nie odbiega on diametralnie od twojego gustu ;)
I zdecydowanie buty na obcasie :-)
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 20 wrz 2008, 09:50

clarisss pisze:powiem tak, faceci lubia zdobywac, nie mozna im pokazywac od razu ze sie na nich leci bo nie ma nic gorszego niz zbyt pewny siebie facet :p i lepiej pokazywac walory stopniowo a na pierwszej randce tylko "rombek tajemnicy" uchylic :D trzeba zawsze miec cos w rekawie. kwestia przedyskutowana z duza liczba kolegow a patent przetestowany :p
absolutnie sie nie zgadzam. czy ja mowilam ze michitka ma ubrac super miniowke gdzie pol dupy widac i dekold ze az cycki wylatuja :?: w butach na obcasie sie korzystniej wyglada, nogi sa odrazu dlusze itd. do tego jakas fajna koszule ktora podkresla figure (moze do tego kamizelke jak sie teraz nosi) i super bedzie wygladala :!: i to wcale nie pokazuje czy ona na niego leci :badgrin: po co ma sie ubrac jak jakas szara mysza w swetrze :?: przeciez pierwsze wrazenie sie liczy :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”