Świetnie, mam wybujała fanazje ciekawe po co mialabym sobie to wymyslac. Nie zamierzalam pisac o tym bo wiedzialam, ze tak będzie. Jakbym miala się wdac w szczegoly to do jutra bym pisala.
Bylam z facetem, który mi te operacje obiecywal po otwarciu tej pieprzonej restauracji. Jedna mi przeciez zaplacil to czemu mu mialam nie zaufac? Zaufalam bo widzialam, ze mu zalezy tak samo jak mi na zmianie wygladu... po operacji się mna opiekowal i nigdy bym się nie spodziewala, ze cos takiego zrobi.
To ze nie pracuje nie znaczy ze nie mam dochodu, mam rente rodzinna po ojcu ale na taka kwote nie dadza duzego kredytu i tez dlatego uzbieralo się ich tyle bo po trochu z kazdego dostawalam. Przeciez ja te dlugi mam tak naprawde od niecalych 3 tygodni. Bo przedtem to nie było na mojej glowie on przeciez te raty regulowal i planowalismy operacje powiek. Wiec wtedy bylam pewna i jego i tego ze sa pieniadze z jego strony na te raty i co jakis czas będą na operacje tak mi przynajmniej obiecywal a ja w to wierzylam. Wiadomo przeciezz ze wszystkich od razu bym nie zrobila.
W sumie możecie mnie usunac z forum i tak już tu nie wroce te plany o operacjach poszly i zostana w marzeniach tak jak zanim go poznalam. Bo wlasciwie to wrocilam do punktu wyjscia tylko z dlugami.
Jestem przekonana, ze on chcial mnie bardziej zmienic niż ja sama. Dotarlo to do mnie po rozmowie z jedna kobieta która uswiadomila mi, ze on był nie wart w ogole żeby na niego spojrzec. Przeciez rzucil mnie dla innej i jestem pewna ze gdyby ona nie była ladniejsza to by mnie nie rzucil bo nie wiem czy tak na niego laski lecą..raczej nie. Wiec może myslal ze będzie ze mna może mnie zmieni i będzie na co popatrzec a w miedzyczasie szukal lepszej. Teraz do takiego wniosku doszlam.
WIEC WCALE NIE CHCIALAM PISAC o tym nie wiem p oco w ogole to napisalam. Nie napisalam niedobrze bo nie szanuje zycia, napisalam tez jakies dziwne mysli, ze ja niby chce na operacje pozyczyc teraz to mi się w glowie nie miesci bo przyznam ze nie wpadlam na to.
Nie ma sensu wiecej się odzywac tylko można się załamac bardziej. Nie oczekuje zadnej litosci. W tym momencie oczekuje zebyscie mnie zablokowaly jakos nie wiem usunely zdjecia wszystko wpisy bo przeciez jeszcze ktos poslucha moich rad.
Widocznie nie potrafie nad soba zapanowac ale jak to czytam to mnie ponosi. I tak nie wiadomo jakie jeszcze szczegoly musialabym napisac zreszta ja nie oczekuje pomocy!!!!!!!!!!!. Matko napisalam tylko wtedy o tym samobojstwie bo mialam naprawde najgorszy dzien jak mi się wszystko zawalilo. Nie wiem co mnie pokusilo żeby o tym pisac.
Niestety nie potrafie logicznie myslec i nie napisze tego normalnie tak jak należy jestem tak znerwicowana ze nie jestem w stanie normalnie po kolei tego opisac.
marzec 2008 - calkowita korekta nosa: dr. Skupin
sierpien 2009 - makijaz permanentny
listopad 2009 - powiekszenie ust Teosyal Kiss 2ml, botox, endermologia 24x, bella contour 12x, mikrodermabrazja: dr. Lichaj
2012 - kuracja tretinoinowa
2013 - planuje implanty silikonowe piersi i ust