Wasze WIBRATORY :) o ile je macie??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 03 lis 2007, 12:08

Podgrzewane z zapachami...coraz bardziej mnie to wciąga..Nie to,żebym miał jakiś kompleks... :-D Może wymysla jeszcze jakis ,który zmienia swoją długość i objętość pod wpływem dotykania..Taki malutki test przed..,czy dołożyłyście odpowiedniego starania,żeby go użyć...Jeśli nie Game Over.. :badgrin: ..Następna próba za 24 godziny... :-D
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
klara01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: klara01 » 07 lis 2007, 21:40

,,
Kurcze zaczelam sie rozgldac za sex shopami ale tu w Angli (Manchester) nie ma ani jednego!!!
,,
Szyszunia!!jest zaraz przy Piccadilly Garden. :p

Awatar użytkownika
satynka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: satynka » 10 lis 2007, 01:08

Ja dostalam uczulenia od lateksowego z brokatami i bajerami
i ten dziwny zapach...
[smilie=win your love.gif]

ciÂągle_szukam
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: ciÂągle_szukam » 22 lis 2007, 00:01

Będę musiała pomyśleć o takim osobistym urządzeniu.

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 19 gru 2007, 10:40

[quote="satynka"]Ja dostalam uczulenia od lateksowego z brokatami i bajerami
i ten dziwny zapach...
[

Może jeszcze nie jest za późno..może poleciłybyście mi jakis model na prezent...
Przestraszyłem się tylko ,że mogą uczulać..a nie chciałbym ,żeby było na mnie.. :badgrin:
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 19 gru 2007, 10:45

Klara01 poszukaj w necie. Ofert multummmmmmmmmmmmmmm :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 19 gru 2007, 21:35

beniaminn pisze:Może jeszcze nie jest za późno..może poleciłybyście mi jakis model na prezent...
Przestraszyłem się tylko ,że mogą uczulać..a nie chciałbym ,żeby było na mnie.. :badgrin:
ooo... Czyzby ktos zmienił zdanie? :-D Jakis czas temu, czytalam o czyjejs staroświeckosci 8-)

Tutaj podłącze sie do postow, ze latex czuc guma - okrutnie. Az od tego głowa normalnie boli :roll: Uczulona na niego nie jestem, ale jakis takis on nie przyjemny dla mnie w ..... dotyku :badgrin: Sama z niego nie korzystam, tzn moze z kilka razy uzylam zaraz po zakupie, ale teraz lezy sobie w szafce i czeka 8-)
Mam tez drugi, taki srebrny. I jest przyjemniejszy, choc z tworzywa kompletnie nie plastycznego. No i trzeba go ogrzac pierw, bo zimno bedzie :badgrin:
Przeznaczony jest do zabaw we dwoje ;)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

moona2
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: moona2 » 07 sty 2008, 08:05

Ja mam gumowy, różowy, wibrujący... i dość spory.. przynajmniej jak na mnie hehe... sama jakoś go nie używam .. bo lepszy zywy facet.. ale we dwoje mozna się pobawić... ale jak dla mnie nic nie zastąpi "prawdziwka" :-)

Awatar użytkownika
Alicja23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alicja23 » 06 lut 2008, 20:38

hmmmm najlepszy prawdziwyyy!!!! 8-) ...nie wiem czy ten gumowy kumpel by mnie tak rozgrzał jak mój naturalny rozgrzewacz...ale kto wie...może ktoś kiedyś wpadnie na taki oryginalny pomysł prezentu :-) ...mówią że wszystkiego trzeba w życiu spróbować ;)
Luty 2008 dr Wójcicki - spełnienie marzeń - obecnie zintegrowaliśmy się z moim nowym noskiem doskonale ;) i oby tak dalej...

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 29 maja 2008, 15:41

ja ostatnio dostalam od mojego chlopaka zelowy,rozowy wibratorek, z funkcja zmieniania drgan ze slabszych na coraz mocniejsze:) do tego zapachowo-smakowy nawilzacz i sciereczki do czyszczenia 'pomocnika' :)

na poczatku wydawal mi sie taki chlodny,sztuczny i ogolem nie przyjemny...ale z kazdym razem zaczelo mi sie coraz bardziej podobac i teraz uczestniczy w kazdej naszej zabawie:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”