jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 27 cze 2005, 21:40

nieźle Cleo :wink:
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Emm
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Emm » 27 cze 2005, 21:48

oj to prawda, ze kobiety lubia drani.Ale takich slodkich :)
ja lubie wysokich (tak od 180 wzwyz bo sama mam 174), ciemne wlosy, sniada karnacja.
Czy was tez tak kreca inteligentni faceci?Kocham inteligentnych facetow!naprawde!Moje kochanie ujelo mnie tym, ze mial wiecej ksiazek ode mnie.Stalam przed polka i sie gapilam i gapilam. A jego ujelo wlasnie to moje gapienie sie na jego ksiazki.
No ale pomijajac inteligencje, musi mi sie strasznie facet podobac.
Cale szczescie , ze juz znalazlam, bo dobrych facetow to ze swieca szukac :)

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 27 cze 2005, 22:55

Moj ty:ciemno wlosy,zielone oczy(jak jest opalony cukiereczek),ale nie musi byc,dobrze zbudowany,bo chudzinek nie lubie,facet musi byc silny fizycznie i psychicznie i w jego ramionach musze czuc sie bezpiecznie,taki ktory wie co chce od zycia i nie boi sie ryzyka ,ale zarazem kazde ryzyko musi byc przemyslane.Mocno stopajacy po ziemi.Och jak przypomne sobie dzien w ktorym poznalm swojego mezusia,myslalam ze taki facet nigdy na mnie nie popatrzy,a tu..............niespodzianka i tak juz jestesmy z soba 11 lat :lol: :lol: :lol: pzdr
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

hania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hania » 30 cze 2005, 14:40

a mnie podobają sie tacu "zimni dranie"....a może inaczej...zawsze ( no prawie zawsze) na takich trafiam...stety, czy też niestety :(

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 01 lip 2005, 22:56

Megi. To co piszesz jest dla mnie straszne. Nie przyjmuje takiego stanowiska.
Musisz walnąć pięścią w stół i powiedzieć KONIEC z takim traktowaniem. Tobie też się od życia coś należy a nie tylko być pod ciągłą kontrolą.
Musisz się megi zbuntować. Wtedy zobaczysz jak on zareaguje. Musisz isć na całość nie poddawać się. Ja wiem, że go kochasz ale tak nie może być abyś dzień w dzień płakała przez niego. Wtedy on pokaże swoje oblicze. Może być tragicznie... ale wtedy przekonasz się czy jest draniem czy kochanym facetem.

Acha , spróbuj najpierw z nim na spokojnie porozmawiać. Zaproś go na kolacyjkę lub sama zrób coś ekstra. I zacznij po mału rozmową , delikatnie, że go kochasz ale ta miłość jest nie taka do końca, że jesteś cały czas w stresie... i takie tam inne. Zobaczysz jego reakcję i wtedy sama zadecydujesz czy dalej postepować łagodnie czy jak bestia.

Życzę powodzenia.

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 11 lip 2005, 01:53

Bella, masz racje.

Ja tez musze ze swoim powaznie porozmawiac, tylko u mnie sytuacja jest odwrotna, musze go przeprosic, bo jak zwykle wszystko poszlo nie tak z mojej winy :cry: teraz sytuacja jest na ostrzu noża :cry:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 mar 2006, 14:56

Siedze dzisiaj caly dzien z "motylami w brzuchu" az mnie glowa od tego boli.Nie wiem jak moje chlopiszcze kochane to robi ale raz na jakis czas tak mnie zakreci ze czuje sie zupelnie jak swierzo zakochana, chodze zakrecona,nie moge sie na niczym skupic,caly czas o nim mysle a jak tylko mnie dotknie to az cala drze itp.I tak bez przerwy od paru lat, normalne to raczej nie jest.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 mar 2006, 18:03

zwariuje dzisiaj jak nic, nosi mnie strasznie i tesknie.Musialo mnie trafic akurat w poniedzialek,kiedy nie widzimy sie caly dzien????!!!! Swoja droga nie moge sie nadziwic ze mozna tak bez przerwy zakochiwac sie we wlasnym chlopie............ :?: :?: coupdecoeur
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 06 mar 2006, 18:41

Szpaczku, ty się tak nie dziw.....niejedna chciałaby się tak czuc jak Ty..mieć w kim zakochiwać, o kim myśleć...z wzajemnością!!! a że poniedziałek...każdy dzień jest dobry :wink:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 mar 2006, 20:00

Tylko ze to strasznie denerwujace bo zachowuje sie jak nastolatka,palma mi bije ze HEJ.Na dodagtek mam ochote krzyczec calemu swiatu jaka jestem szczesliwa itp...................normalnie odwala mi jak nic.......http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_49.gif
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”