Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 wrz 2005, 14:08

Samanthii pisze:Nie ma biedny brania ,czy Polacy lubuja sie tylko w wieeelkich samochodach... :roll: ???
niestety nasz naród nie ma gustu za bardzo.... widać to i po autach i po domach... :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 30 wrz 2005, 14:09

Niestety Samanthii tak jak niewiele w Polsce smartów - tak i niewiele będzie cooperów.
Jest to typowo kobiece auto, a cenowo dość drogie.
Za jego cenę można kupić dobrej klasy samochód rodzinny.

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 30 wrz 2005, 14:14

to nie kwestia gustu ..tylko kasy.
bo nie sądze żeby Niemcy, Anglicy czy Francuzi byli takim gustownym narodem.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 wrz 2005, 14:29

to kwestia i gustu i kasy ale przede wszystkim gustu.. z autem jest jak z ubiorem można tanio i ładnie...... można drogi i bez sensu....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 30 wrz 2005, 14:53

Wg. mnie to kwestia przede wszystkim kasy.
Polak kupując auto poza tym aby było ładnie i dobrze ma jeszcze inne oczekiwania dotyczące funkcjonalności chociażby.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2005, 15:58

Don... ...ja mialam na mysli ludzi,ktorych stac na auto :wink: - a nie tych, ktorzy kupuja fiata, bo musza czyms jezdzic do tesciowej na weekendy....... Myslalam o tych, ktorych stac na samochod( a nie puszke! :lol: )i moga wybierac.......
Zauwazylam,ze Ci co maja kase(w Polsce) ,chetniej kupuja duuuuze samochody- watpie czy tylko dla wygody.......
Nie sadze,zeby moj samochod byl bez duszy :evil: - ale to opinia Dona... ...moj maz tez nie bedzie jezdzil moim maluszkiem-bo siara...
:!: :roll:
Dla mnie moje autko ma klase http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/831.gif- nie mozna porownywac cooper do garbusa- (!!!!!!!!!) Baz przesady... (nigdy nie wsiade do garbusa-nawet tego nowego...)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/809.gif

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 30 wrz 2005, 16:56

GAGA pisze:. z autem jest jak z ubiorem można tanio i ładnie...
czyli na szrocik..taki samochodowy szmatex :lol: :wink: :lol:

co to znaczy tanio..bo nie bardzo rozumiem znaczenia tego słowa...w kraju gdzie auto najtańsze( puszkę jak nazwała to samanti) można kupic po 20-30 miesiącach pracy nauczyciela lub lekarza...

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 30 wrz 2005, 19:33

Don Kichot pisze:O autach nowych raczej trudno mówić, że niemieckie są gorsze a japońskie czy amerykańskie nie.
To o czym mówią dziewczyny to raczej ich subiektywne odczucia i obiegowe opinie krążace wśród ludzi...
...Don :D ma całkowitą rację... to nasze subiektywne odczucia... bo ja akurat uważam, że niemieckie auta są niezawodne... 8)

...ale od grudnia 2002 roku jestem fanką francuzów, a dokładniej Renault... jak wszedł nowy Megane to wpadłam po prostu w zachwyt... :P (choć niektórzy mówią, że wygląda jak srająca żaba :lol: ) ...jeździłam nim dwa lata i nigdy mnie ten samochód nie zawiódł... :D ...w międzyczasie sąsiad widząc to i tamto :wink: zrobił donos na mnie do urzędu skarbowego, żebym się wytłumaczyła za co mam... :roll: ...bo skoro on nie ma, to inni też nie mogą mieć... :roll: ...jednak mu ten chwyt nie wyszedł, bo jak ktoś ma życie poukładane, to mu nie straszny US... 8)
...dlatego zmieniłam w marcu Renault Megane II na Renault Megane Coupe-Cabrio i teraz otwieram dach pod oknem sąsiada... ojjj... złośliwa ze mnie bestia...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif ...a co tam... :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 30 wrz 2005, 20:43

BRAWO Valentina!!!!!!!!
Tak trzymaj !!! bbrawa

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2005, 21:14

ja tez lubie Ranault i przyznam,ze chetnie jezdzilam nowa Laguna-tylko mam problemy z parkowaniem :oops: , wiec ... ...wybieram mniejsze autka :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”