Wolicie blondynki czy brunetki ?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 07 kwie 2007, 17:41

Lubie ciemny kolor wlosow (sama taki mam od kilu lat-farbuje na srednio-ciemny braz),i na brak powodzenia nigdy nie narzekalam :p
Wlosy podobaja mi sie i proste i krecone.
Moj kochany dzieki m.inn. mojemu kolorowi wlosow wypatrzyl mnie na imprezie sposrod jasnowlosych Holenderek :p :badgrin:

Awatar użytkownika
LoLuS
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: LoLuS » 15 maja 2007, 21:38

brunetki z prostymi zdecydowanie!! chociaż brunetki z pofalowanymi delikatnie na lokówce, jak są ładne to wyglądają uroczo i też mi sie podobaja!!:D

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 maja 2007, 22:07

LoLuS ty facet jesteś?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
LoLuS
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: LoLuS » 16 maja 2007, 21:05

nie :P ale też se chciałam powiedzieć :-D

Awatar użytkownika
pysiak
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: pysiak » 20 maja 2007, 07:46

ech-ja zauważyłam, ze im jestem jaśniejsza tym większym zainteresowaniem facetósie cieszę. a podobaja mi sie i blondi i ciemne,ale dziwne, ze lepiej mi w blond mimo iz jestem naturalna brunetką - po prostu brunetki wymagaja chyba bardziej "intensywnej" urody - ja w ciemnych wygladam staro
14 maja dr Skupin, 300HP Mentor

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 maja 2007, 10:19

pysiak pisze:brunetki wymagaja chyba bardziej "intensywnej" urody - ja w ciemnych wygladam staro
Tez mi sie tak wydaje, ciemny wlos postarza dlatego twarz - oczy, usta, karnacja brunetek musi byc bardzo wyrazna i lsniaca aby wygladac młodo i ładnie.
Swoja droga włosy blond faktycznie odmładzaja, choć nie każdej kobietce pasuja, moze nie tyle kobietce, co jej urodzie ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 20 maja 2007, 10:43

Ciemne może rzeczywiście postarzają, ale szczęśliwym trafem, brunetki z reguły mają ciemnieszą karnację, a taka wolniej się starzeje :p

Ja jako jedna z niewielu chyba przyciemniem włosy z ciemnego na bardzo bardzo ciemny brąz, bo tak czuję się wyraziściej i bardziej zwracam uwagę.

Sa brzydkie i brunetki i blondynki, to samo z ładnymi. Sa blondynki bardziej wyraziste niż brunetki i odwrotnie. A i jednemu facetówi raz się może spodobać brunetka raz blondynka - niezbadane są gusta facetów.... no pewne rzeczy są oczywiste bez względu na kolor włosów :badgrin:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 maja 2007, 11:37

Joostyna pisze: jednemu facetówi raz się może spodobać brunetka raz blondynka - niezbadane są gusta facetów.... no pewne rzeczy są oczywiste bez względu na kolor włosów :badgrin:
To tez, no ale zapomniałysmy o paniach rudowłosych 8-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Morien
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Morien » 22 maja 2007, 11:56

Ja również przyciemniam włosy, bo mój naturalny brąz jest dla mnie zdecydowanie zbyt jasny (pomijając fakt, że w ogóle nie przepadam za tym kolorem na mojej głowie).
Jakoś nigdy nie lubiłam blond... może dlatego, że moja siostra jest naturalną blondynką? :-D Cieszę się, że w przeciwieństwie do niej, moje włosy ciemniały z czasem, jednak wciąż są dla mnie za jasne...

Widzę, że podział zrobił się na brunetki, blondynki i rude. A co z pozostałymi kolorami? ;)

Awatar użytkownika
manila
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: manila » 30 maja 2007, 17:48

Moją uwagę zwracają zadbane i błyszczące włosy. Chyba leopiej proste niż kręcone - jakoś tak bardziej kobiece wydają mi się :-)
Przysz³o¶Ã¦ zaczyna siê dzisiaj...

ludzie s± mniej ludzcy ni¿ zwierzêta :(
http://www.dogmeattrade.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”