Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 03 lip 2006, 00:25

Meggan początki mogą być trudne. Dla każdego co innego. Moje pierwsze jazdy były na trawiastym nierównym podłożu i może czułam się pewniej bo wiedziłam,że jak pójdzie coś nie tak to wyląduje z maszyną na długaśnej trawie :wink: Nie bój się maszyny, patrz gdzie jedziesz i wsłuchaj się w silnik, do tego jeśli jesteś silna i fizycznie i psychicznie to sama zobaczysz, że prostsze niż się wydaje :D
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

Awatar użytkownika
Meggan
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Meggan » 03 lip 2006, 08:09

szyszunia pisze:Megan wjechalas na drzewo bo tak trudno utrzymac motor czy co? W czym jest najwieksza trudnosc?
Mysle sobie czy nie zrobic prawka na motor :roll:
Sama nie wiem jak ja wjechałam w to drzewo :? Chyba chciałam zakręcić i dodałam zbyt dużo gazu :?
Na pierwszej godzinie miałam problem z utrzymaniem równowagi na motorze. Teraz jest dobrze, a największym moim problemem jest strach, który mocno mnie blokuje.
maj 2006 - uszy - dr. Broma

Awatar użytkownika
Meggan
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Meggan » 03 lip 2006, 08:19

Kamilka pisze:Meggan początki mogą być trudne. Dla każdego co innego. Moje pierwsze jazdy były na trawiastym nierównym podłożu i może czułam się pewniej bo wiedziłam,że jak pójdzie coś nie tak to wyląduje z maszyną na długaśnej trawie :wink: Nie bój się maszyny, patrz gdzie jedziesz i wsłuchaj się w silnik, do tego jeśli jesteś silna i fizycznie i psychicznie to sama zobaczysz, że prostsze niż się wydaje :D

Paulo z uwagi na nie ten temat -proszę o przeniesienie tych kilku postów w odpowiedni :wink:
Dzięki Kamila. Mam nadzieję, ze jest tak jak mówisz i jazda na moto to nic trudnego.
Wiem, że zrobie kat. A, ale wiem też jakim to się odbędzie kosztem. Ale chce jeździć i bede jeździc!
maj 2006 - uszy - dr. Broma

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 30 wrz 2006, 21:13

A ja wlasnie zachorowalam na tego typu cudo :D http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... onik05.jpg
bedzie miala dwa kolorki zieloniutki metalik i waniliowa perla, tapicerka kremowa skorka :D juz sie doczekac nie moge :) nawet prawa jazdy jeszcze nie mam ale zanim chlopiszcze ja dla mnie wyremontuje to i z prawkiem sie wyrobie :lol:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2006, 21:17

... i bedziesz nia jezdzila , Szpaczku ???:shock:

(wow- skad Ty ja wzielas - myslalam ,ze juz nie mozna nigdzie nabyc... ???) :pirate:

a ile ma biegow ??? I ile wyciagnie...??? :hep:

(nie pamietam jak w srodku wyglada :( ... ...to byl pierwszy samochod moich rodzicow ... :DD
...pamietam tylo,ze miala fajna galke (tym co sie zmienia biegi :wink: ) -jakis samochod byl w niej , czy cus i ja zawsze chcialam zeby tata mi wyciagnal :oops: ... )

Szpaczku -daj fote ze srodka ...!!! :P

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 30 wrz 2006, 23:10

haha Sam, wiem o czym mówisz, mnie tez zawsze fascynowała ta gałka od zmiany biegów która miała w środku taki samochodzik :wink:
boże jakie to było wówczas piękne :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2006, 23:19

Szpaczku- masz tez w tej galce samochodzik ,czy nie ??? :hep:

( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - Szpaczek powinna zrobic specjalnie dla Nas fote tej galki -jesli ma w niej ten zloty samochodzik... :? ) :wink:
i jeszcze pamietam ,ze moja miala bordowa skore w srodku... :X-/:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 paź 2006, 00:53

Ja jej jeszcze nie mam :( dzisiaj dopiero powstala taka koncepcja (chociaz juz wczesniej o tym rozmawialismy) to zdjecie jest z forum o syrenkach. Chlopiszcze kupi mi syrenke i zacznie sie zabawa :D chodzi o to ze obiecalam zrobic prawko jezeli wyremontuje mi syrenke, pomaluje na waniliowo- zielony metalik, wylozy kremowa skorka, derma czy co tam sie kladzie itp.itd. no wiec wychodzi na to ze musze szukac kursu bo chlopiszcze powaznie zabral sie do roboty :shock:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 paź 2006, 11:16

Szpaczku :) , tylko jak juz zaczniejsz nia jezdzic ,to uwazaj zeby nigdzie nie przywalic (jak Sam zawsze :blurp: ) - bo sie zlozy w pol i nikt juz jej nie naprawi... :lol: :wink:

Powodzenia na prawku !!! PDT_02

Awatar użytkownika
Malowany_Chlopak
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Malowany_Chlopak » 20 sty 2007, 00:50

spaczek i samanthii a co powiecie na taka bryke :)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 201966.jpg
rzecz jasna do malowania i tylko na czarno :)))) :-D
chodz nie jest to rodzima produkcja ale jak ostatnio przegladalem allegro zabytki to "wpadla" mnie okropnie w oko ta bryczka juz jest od 3 tygodni na allegro i nik jej nie chce kupic, gdybym mial kasiorke to bym odrazu kupil:) ale jescze nie pracuje wiec trudnosci i jedynie mnie golfik pozostaje:)
bylo pieknie, jest paskudnie, ale bedze dobrze

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”