Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 04 gru 2005, 19:10

MonisiaPP pisze: i w srodku ladna Monisia.... :roll:
no tak Ciebie nie moze zabraknac :lol:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

SAMOCHOD WASZYCH MARZEN?

Post autor: agnieszka21 » 27 gru 2005, 17:23

Jakie" wozki"Was przyprawiaja o szybsze bicie serca :?: wogole to macie cos takiego,czy to tylko ja jestem taka" wariatka" na tym punkcie,lubie byc na bierzaca w nowosciach z motoryzacjii :roll: Kocham samochody i motory,tylko nie pomyslcie sobie,ze ze mnie jakas taka w obdartych gaciach i z rozczochranymi wlosami "harlejowka" :lol: ale jak zobacze jakos scigawe na drodze i uslysze ten ryk silnika ....to mi ciarki staja :lol: (maz mnie zarazil pasja do motorow)....ale do tych cudenek na czterech kolkach,szczegolnie tych szybkich i sportowych mam slabosc.... :evil: moja ulubiona marka to Mercedes,jak dla mnie pod wzg.komfortu,trwalosci silnika i prezencji nie ma sobie rownych :twisted: :lol:.A wy dziewczynki o jakim samochodzie marzycie,a moze maqcie juz taki,ja mam "swoja marke",ale to nie jest jeszcze ta klasa o ktorej marze :roll: :lol: ...A w odwrotna strone jakich samochodow nie trawicie?Ja nawet zeby niewiem jak byl piekny nie przepadam za BMW(Bedziesz mial wydatek) :!: raz sie skusilam ....no i mialam :!: a niby wszystko mialo byc w porzadku(sprawdzalam na serwisie) :cry: nikogo oczywiscie nie obrazajac...wiem,ze duzo ludzi lubi ta marke :roll: :oops:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 27 gru 2005, 19:50

Oh motorki..to ja tez kocham..na sama mysl o jezdzie dostaje ciarek...kto jezdzil ten wie.. :roll: no nie Aga??..Wiatr we wlosach i te sprawy... :wink: Scigacz pierwsza klasa... 8) .Co do marki auta,to ja tez uwielbiam sportowe..no i baaardzo szybko jezdzace :oops: kocham Audi..i takie mam po raz trzeci.. :!: :roll: w nim sie czuje jak ryba w wodzie..do tego mam kolorek jaki sobie wymarzylam..po prostu love love PDT_Love_05 ,no ale Mercedesiki sa tez moja lubiana marka..szczegolnie jeden..typowy dla kobitki..czyzbys Aga moze myslala o podobnym?? :wink:

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 27 gru 2005, 20:32

...Wikusia,aga mysli,mysli... :roll: :lol: tak :!: tylko o tym najnowszym :lol: :oops: pewnie dlatego wciaz jeszcze tylko mysli....kupa kasy ten nowy :!: mam dla kobitki :lol: ten starszy model SL Cabrio i to jest moj drugi mezczyzna :!: :twisted: A co do motorkow,to ja wlasnie kocham tylko scigacze typu R1,Suzuki ,Yamaha i oczywiscie te z najwieksza pojemnoscia silnika :twisted: Moj mezus to wielki entuzjasta,zlotu nie przepusci... :roll: a nikt by sie nawet nie domyslil,ze taki typowy "macho" :oops: :D ma takie zamilowania i jego zonka sobie tipsy lamie jak mocniej pocisnie....sama probowalam sie nauczyc w te wakacje,bo juz tak nie wytrzymalam ciagle tylko z TYLU siedziec :!: ....pare razy sie udalo,ale gorszy zakret i lezalam,za ciezki dla mnie,jestem drobnej budowy,przy wzr.168 waze niecale 50 kilo,motorek trochhhhheee wiecej wiec mnie pokonal no i dalam sobie spokuj z prowadzeniem :cry: Najbardziej lubie jak na ulicy korek,ludzie stoja po 30 min i dluzej,a my tylko myk,myk,myk miedzy samochodami i juz na miejscu....ale maja miny :roll: a...zreszta co Ci bede pisac...dawca nerek ze mnie :wink:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 28 gru 2005, 09:23

Ha.. :!: Wiedzialam,ze myslisz o tym samym co ja..To jest tez dla mnie cudenko.a jak kobitki w nim wygladaja ... :lol: zal nie umierac.. jechalam nim no i moze sie podobac..co nie Aga??.. :?: :roll: Ja sprobowalam na motorze ale tez za ciezki dla mnie,tez jestem drobna..no i paznokietek zal lamac.. ,zreszta moj mezus byl caly w strachu jak na to patrzyl,a jak bylismy na wycieczce to pozniej nawet na wyporzyczonym bal mi sie dac bo nie wiedzial czy jak rusze to czy wogole sie zatrzymam.. 8) albo czy nie wjade w kogos..Agusia ty lubisz te same marki co ja...no...ale kto by ich nie lubil.. :wink: co do tych motorow ..to wlasnie najgorsze to jest to..ze dawca nerek mozna szybko zostac..ale jazda bombowa :roll: :!: ,w koncu raz sie zyje i jesli ma sie mozliwosci to trzeba korzystac z zycia.. :D 8)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 gru 2005, 17:37

moge Wam pokazać moje autko.... zostałam unieruchomiona od 2 dni..... :lol:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20auto.JPG
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 gru 2005, 17:41

tak patrze i mam wrażenie że wygląda jak kombiak. nie miejcie złudzeń to nie jest kombi, to tył auta osobowego..... :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 31 gru 2005, 19:17

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

jestem w szoku..ale ,ze to wogole samochod :shock: wyglada jak zupelnie cos innego :roll:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 31 gru 2005, 19:36

:shock: Gaga ale gdzie ten samochód, bo ja też widzę coś innego :?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 gru 2005, 23:53

a co widzicie?? bo to ciekawe???..... samochód jes pod tą welką górą śniegu właśńie..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”