Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 07 paź 2005, 11:18

"Siodemka" z 2005 roku,czarna-to moje marzenie.Drugim autem jest a8 (oczywiscie GRANATOWA) z '97,marzenie juz w zasiegu reki tylko mi szkoda tutaj bo Irlandczycy wogole nie potrafia jezdzic.Ta wersja o wiele bardziej mi sie podoba niz nowa.Ma klase i jest ogromna,wiec komfortowo bym sie w niej czula (mam 177).Tu jezdze almera'98 (brytyjska) hatchback-chlopaka,ale czasem bo straszne tu korki...i nie mam cierpliwosci
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 lis 2005, 16:42

NO I STALO SIE ...! Rozbilam moje autko :oops: ......................... :cry: :cry: :cry:
Ne chce juz go i sprzedaje na dniach.........
Teraz mam inne marzenie: (jak zwykle malutki i swietny do parkowania) FORD STREETKA :D Szukam narazie w internecie ale nie ma fajnych... :?
Moze ktos ma namiary na jakis fajny komis albo obojetnie co z samochodami... ???????????? (tylko nie jakies tam starocie... :lol: )
A tak w ogole: oplaca sie kupowac samochody z komisow w Polsce ??? Macie jakies przykre doswiadczenia, czy zawsze trafiacie na dobre samochody ...???
(pomuszcie kolezance... ...ktora od kilkunastu dni lazi wszedzie piechota :twisted: :( :shock: )
walk (dzisiaj szlam do samego centrum... ...ale zmarzlam! :x )

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 lis 2005, 17:07

nikt nie moze mi pomoc... :(
Szkoda.................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... to_040.gif
przejde sie dzisiaj jeszcze do forda... ...moze cos znajde :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 lis 2005, 17:46

Samanti czy mini rozbiłaś??
zmieniałaś awarek i nie pamiętam już czy dobrze kojarze.

ja mam przykre doświadczenia z komisami w polsce, okradną auto ze wszystkiego i wady ukryją a nie usuną. dlatego nie kupuje aut uzywanych bo mam uraz.

też nie mogłaś mieć większego pecha. troche nie fanie jest rozbić auto jak jest tak zimno... współczuje.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 lis 2005, 18:00

Tak Gaga, moj mini... :cry:
Kurka, jechalam dzisiaj autobusem... :evil: (od niepamietnych czasow...!)
(na szczescie nie ja bylam winna- jakis mlody(uczacy sie)chcial wymusic i wjechal we mnie...!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Teraz pilnie potrzebuje nowego autka! :roll: Ale nic ciekawego nie widze... :?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 lis 2005, 18:47

ale wymusił aż tak,że nie da się naprawić w miare szybko??
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 30 lis 2005, 18:55

Rowniez, odradzam komisy, dokladnie jest tak ja mowi gaga, wyczyszczone, okradzione, a wady ukryte (rowniez, a moze szczegolnie te powypadkowe) :( :?

pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 lis 2005, 23:37

Pier... gowniarz jechal za szybko :evil: ! Byl pewny,ze go wpuszcze...! A tu, w Niemczech zanim naprawia , minie duuuzo czasu :x ... ...zostalam wiec bez samochodu. :cry:

Niezle bedzie mmnie kosztowac ta naprawa-na szczescie wina nie byla moja ,no i mam ubezpieczenie... :? A takiego stuknietego, to niech sobie inni wezma :twisted: - moze maz da sie namowic na tego forda streetka-fajowo by bylo!!! 8) (a mini i tak sobie kupie ale troche pozniej- jak poscigam sie sportowym :wink: )
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... to_025.gif

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 gru 2005, 00:23

ja nie lubie fordów bo kierunki strasznie głośno cpykają :roll: i takie jakieś plastikowe są w środku całe.
czemu pytasz o komisy w polsce skoro w niemczech cale masy garaży stoją??? no i wszystko co w polsce stoi to poniemiecki szrot. :roll:
nie łatwiej coś sobie na miejscu znależć??

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 01 gru 2005, 01:48

a ja przepadam za skuterami...pasja zarazilam sie od bylego...choc powinnam raczej autko kupic ze wzgledu na 2 dzieci...ja natomiast preferuje male autka..takie zakupowe:) np opel korsa czy peugeoty te male :)...wszystko mini :)....no i priorytet...odtwarzacz drozszy niz auto :lol: uwielbiam muzyke wiec musi sprzet byc dobry :) ale jak przyjdzie mi wrocic do pracy i jezdzic po krk to kupie chyba ten skuter :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”