Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Direct
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Direct » 02 paź 2005, 22:20

Gaga wybacz ale za 10-letnie auto 31tys? jakoś nie powala mnie ta opcja na kolana :).

Co do wyszukiwania w necie ... hmmm nie bede komentował :)

Nie poruszajmy więcej tego tematu, Ty masz swoje piękne autko a ja swoje :) ;)
Milion ludzi - milion gustów :) - milion możliwości ;)

PS.
Zapomniałem dopisać - Ja w zastępstwie za Dona :) teraz po mnie możecie pojeździć :) ;) :lol:
z ¿ycia bierz co najcenniejsze dla Ciebie - resztê zostaw innym

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 22:37

Mam piękne auto ale już nie mazde.... Direkt zapewniem Cię, że gdybym dziś stała przed wyborem mazda z 98 roku albo panda lub cienias z salonu to chyba wybór jest oczywisty......
przynajmniej auto w środku wygląda jak auto a nie jak plastkowy samochodzik dla dziecka.
widze, że za Dona to byś w ogień poszedł nawet jeśli głupoty plecie.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Direct
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Direct » 02 paź 2005, 22:54

GAGA pisze:....
widze, że za Dona to byś w ogień poszedł nawet jeśli głupoty plecie.
hmmm nawet nie wiesz jak się mylisz :evil: nie licząc żonki i dzieci to jak na razie są tylko 2 osoby za którymi w ogień .... i nie są to osoby z netu :)

a co do podanego przez Ciebie wyboru pomiędzy salonowym cieniasem czy też pandą to też nie zastanawiałbym się nawet przez sekundę ;) od tych marek to nawet mazdę 626 z 92r brałbym bez zastanowienia :)
z ¿ycia bierz co najcenniejsze dla Ciebie - resztê zostaw innym

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 02 paź 2005, 22:56

Samanthii pisze:Ktos nazwal mnie snobem a nie glupkiem, Direct http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1334.gif... ...mam slownik,wiec moglabym w nim sprawdzic ,co oznacza slowo SNOB :wink: -ale na szczescie nie potrzebuje slownika i nie pytalam tez nikogo o wyjasnienie... :roll: (bylam zdziwiona,ze ktos kto mnie w ogole nie zna ,moze pisac takie rzeczy... :roll: :?: )
Don,nie zna mnie i raczej nie powinien w ogole prowokowac ,jakimis glupimi i bezsensownymi artykulami...

Don nie nazwał Ciebie snobem, tylko przytoczył artykuł z onetu, w celu wyjaśnienia dlaczego tak mało w Polsce jest takich autek. Weź pod uwagę, że artykuł był pisany na "warunki polskie" i to co tutaj może być postrzegane jako "snobowanie się", w Europie zach. (gdzie mieszkasz) wcale tak traktowane być nie musi... inne zarobki, a co za tym idzie inna dostępność dla "zwykłych zjadaczy chleba".
Chyba nie ma sensu brać wszystkiego do siebie, bo opinii o samochodach jest tyle ilu ich użytkowników :wink: .

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 02 paź 2005, 23:22

Mazda 626 taka kiedys mialam,jezdzi sie nia rewelka!2 litry pojemnosci,ogromna kierownica i chodzila jak strzalka!!!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 23:25

Mazda to fajne auto - szkoda tylko, że ludzie tego nierozumieją. łatwiej jest się noga przeżegnac niż mazde sprzedac na polskim rynku....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 03 paź 2005, 09:27

na moje to dyskusja schodzi na czepianie sie niewygodnych (dla niektorych) uzytkowniczek. po pierwsze- mazda jest swietna, i mnie i mojemu facetowi bardzo sie podoba. po drugie- jezeli mozna ja kupic za 50tys. to znaczy, ze i za 40 mozna, tylko trzeba poszukac. po trzecie, kupowanie samochodu przez net wcale nie jest idiotyczne, sama prawie kupilam nowa primere ale z przyczyn niezaleznych ode mnie jak i od sprzedajacego, transakcja nie doszla do skutku.
ja mimo wszystko potwierdzam, ze mozna w polsce kupic naprawde fajny samochod do 40 tys. tylko trzeba chciec.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 03 paź 2005, 09:55

Każdy z nas jeździ tym na co go stać (niekoniecznie tym co nam się podoba).
A może to...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _av_gd.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hab_gd.jpg

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 03 paź 2005, 09:56

Ja z kolei właśnie przez cwaniaczków i dersiarzy nie pałam entuzjazmem do BMW, obrzydło mi juz dawno od samego patrzenia na źle wyklepane boki i tyłki :? . Samo BMW np 8 jest ładne i narazie nie ma w nich dresów bo za drogie a chyba nie połapali jeszcze rozbitków ( hahahah) . Jestem za niemcami i takim jeżdzę. Jednak jeśli chodzi o marzenie to Audi A8 ale dłuższa wersja lub bezpieczne Volwo, podobnież jak to na Top Gear mówią auto dla dentystów i prawników. Mi sie podoba pomimo że dentysty nie lubię. :twisted:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 paź 2005, 10:48

Kate-zakonczylam juz temat SNOBA... :? (wytulmaczyl mi raz Don,dlaczego Polacy nie jezdza mini Cooper i raczej nie musial juz dokladac jakiegos glupiego artykulu... :? ...ale on chyba lubi sie przedrzezniac,wiec :wink:

Mazda podoba mi sie ale moj maz nie zna prawie tego samochodu,wiec nigdy nie probowalam... :oops:

Wiecie ,ostatnio na autostradzie wyprzedzil mnie suuuper samochodzik... ...dlugo myslalam,co to bylo za cudo... Teraz znalazlam...(swieeetny)http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1616.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... .Image.jpg

i co?????? Podoba sie???(tez raczej drogi...)
:oops: :wink:
Phaeton V6 TDI :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”