Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Samochód, motocykl, rower...a może?

Post autor: lil sexy » 19 sie 2009, 21:53

madziara, pewnie że może być dla kobiety 8-) dla mnie w ogóle nie istnieje podział na samochody damskie i męskie, jedynym wyjątkiem są małe autka, w których duzi faceci mogliby wyglądać śmieszne
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

MINI COOPER

Post autor: pola28 » 13 lis 2009, 17:53

czy ktoras z Was jezdzi tym autkiem?

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Re: MINI COOPER

Post autor: mara » 15 lis 2009, 12:55

ja mialam coopera s, 175km. sprzedalam w czerwcu. kupilam nowke, z salonu w wawie- z inchcape. najlepszy serwis w jakim bylam. sprzedalam, bo palil strasznie duzo, mialam wysoka rate i nie miescilam sie ze sprzetem. ale ze wzgl na jakosc obslugi zostalam w tym koncernie.
miniak to zajebiste auto z dusza jednak nie przewieziesz nim zbyt wiele. i nie oczekuj komfortu. ja mialam 17" opony, szedl jak dzida. i byl niesamowicie przyklejony do drogi. zadne auto nie da mi juz takiej frajdy jak tamten mini ale to absurd aby palil tyle co mercedes C klasa.
jak masz pytania- wal.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 15 lis 2009, 20:48

pewnie ,ze mam bo jestem na etapie powaznych przemyslen co do zakupu.duzo palil,tzn ile?dyche?wiecej?z kim nie rozmawiam to wszyscy sa zachwyceni jazda tym autkiem,mnie jednak powstrzymuje jeszcze fakt,ze podobno jak jezdze z dzieckiem to nie polecaja.czy to prawda ze ma b.twarde zawieszenie?ten samochod ma byc tylko na jazde po miescie,w trase mamy rodzinny
co mozesz to poprostu napisz,na dniach wybieram sie do salonu na jazde probna choc napewno nie kupie nowego.jakie sa minusy poza tym ze malo sie miesci?
jaki masz teraz model?ile teraz Ci pali?
acha ,zastanawia mnie jeszcze to ze te kilku latki maja tak male przebiegi
dzieki za wszelkie odpowiedzi

Awatar użytkownika
natasza88
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: natasza88 » 15 lis 2009, 22:41

mini to moje wymarzone i piekne autko:) mmmm bialusienki a w srodku czerwona skorka;)

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 16 lis 2009, 09:49

tez chce bialy:)jaki masz silnik i ile pali?napisz co mozesz ze swoich spostrzezen:)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 16 lis 2009, 11:45

ja mialam coopera s pepper white. przepiekny. palil na trasie ok. 8,7-9,2 niestety. w miescie palil... od groma. mial 1,6 l pojemnosci i 175km. w tej chwili jezdze bmw 318i i na trasie schodze do 7 z palcem w nosie... to prawda, ze samochod jest sztywny. szczegolnie wersja s. to sportowe auto. wg mnie idealne dla singla, raczej nie jezdzilabym tym gdybym miala bejbi. mialam raz problem z elektryka w nim, potem nabywca mi meldowal, ze padla klima. ale auto na gwarancji, wiec naprawili. aha, jeszcze mialam problem ze skrzynia biegow- poprostu sie rozpadla. tez wymienili na gwarancji.
kilkulatki sa w dobrych cenach bo sporo jest przed liftingiem- nowsze maja jeden wielki zegar na srodku, starsze maja chyba 3 mniejsze. male przebiegi w wiekszosci sa stad, ze to male miejskie samochody, czesto auto dla dzieci albo trzecie w rodzinie- za granica. takie do jezdzenia do sklepu i z powrotem.
ja miniaka wspominam bardzo dobrze. rewelacyjne siedzenia gokartowe, genialna trakcja, serwis w bmw, niesamowite przyspieszenie i te miny kiedy wszyscy zostawali z tylu.. ale ja mialam s-ke, to co innego niz zwykly. w s-ce mojemu mezowi robilo sie niedobrze na jezdzie probnej...
do kogo idziesz na jazde probna? do inchcape na prymasa? polecam pana piotra od mini, jest spoko. i to dzieki niemu mialam mojego coopera :)

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 16 lis 2009, 13:08

jak polecasz to pojde tam:)
dzieki za wszelkie info,dla mnie najcenniejsze wlasnie z pierwszej reki ;)
bardzo bym chciala tego malego bzyka ale kurde jedyne co mnie powstrzymuje to wlasnie to,ze nie bardzo nadaje sie na jazde z dzieckiem....a niestety ja tylko z mala jezdze
biore pod uwage jeszcze bmw 1,mialam przez chwile tylko nawalalo nam odpalanie go i to zima od razu po zakupie wiec oddalismy.teraz mam audi a3 i jest rewelacyjne tylko za slaby silnik.
podjade chyba najpierw do komisu gdzie stoi wlasnie eska 1,6-175 km i ocenie wizualnie
dzieki jeszcze raz

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 16 lis 2009, 22:01

kochana, jesli przeszlo ci przez mysl bmw serii 1 to nie zastanawiaj sie. mnie osobiscie najbardziej podobaja sie 3-drzwiowe ale z dzieciaczkiem lepiej wersja 5-drzwiowa. poza tym bmw mozesz dostac w systemie exag, to niemiecki system sprzedazy samochodow uzywanych przez pracownikow- maja przewaznie do 10tys km przebiegu i sa w swietnym stanie. kupujesz takiego w salonie bmw w polsce i dostajesz na niego gwarancje. a cena jak za uzywany poprostu :) jesli chcesz mojej rady to wejdz na polska strone bmw i obejrzyj samochody uzywane, nastepnie wybierz kilka salonow dilerskich- gdynia, poznan, warszawskie, krakow, bydgoszcz i poprzegladaj bezposrednio ich strony i oferte. wiem co mowie, bo mozna kupic nawet serie 3 z 2008r w cenie serii 1...

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 17 lis 2009, 10:00

dzieki,dzieki PDT_Love_01

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”