jestem przeciwny zeby zona robila operację

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 22 wrz 2006, 12:44

robta co chceta... :lol:

a ona pewnie i tak zrobi to co ty chcesz..prawda.. :?: :lol:

Tomek123
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Tomek123 » 22 wrz 2006, 13:35

Alez skad. Nie jestem z gatunku tych co mowia "albo on albo ja". A ona jest dosc uparta i lubi postawic na swoim. Tyle, ze do niedawna mielismy zerowe pojecie o problemie i wszystko wydawalo sie piekne i bezpieczne. Dopiero po obejrzeniu uwagi zaczelismy przygladac sie temu blizej. Kiedys myslelismy, ze takie operacje sa proste (w sumie co to za filozofia wsadzic silikon pod piers, albo odessac troche tluszczyku - moze z wyjatkiem operacji nosa ktora wydaje sie trudniejsza) i bezpieczne, a efekty zawsze powalajace. Niestety jak widac na forum co najmniej 10% operacji wymaga poprawki, a wiele prowadzi do depresji u kobiet. Ona o tym nie wiedziala i to bede jej chcial przedstawic. A decyzja oczywiscie nalezy do niej.

edem
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: edem » 22 wrz 2006, 14:18

Tomek123 pisze:...To co robie, robie wlasnie z troski o nia...
...ale chce jej przedstawic prawdziwe oblicze operacji plastycznych. Niestety bardzo malo mowi sie o problemach z tym zwiazanych a pokazuje jedynie udane operacje...
...Po przeczytaniu opinii wielu kobiet na tym forum widze, ze nie wszystko jest takie super. Na koniec powiem ci, ze ja kocham ja taka jaka jest, uplyw czasu zmienia ludzi i trzeba sie z tym umiec pogodzic...
Także moja żona postanowiła zrobić operacje powiększenia piersi, ta decyzja należała tylko do niej. Ja tylko przedstawiam jej fakty jakie wyczytałem na forach i w artykułach. Fakty nie tylko pozytywne, ale także cały ogrom komplikacjii zdrowotnych. Mimo tego decyzji nie zmeniła.
Ja nie jestem całkowicie przychylny jej decyzji ponieważ martwię się o jej zdrowie po operacji. Wiem jak wszystko się powiedzie będzie szczęśliwa, że ma piersi takie jak zawsze chciała, będzie mogła bez krępacjii wychodzić na plażę, kupować ciuchy z dekoldem itd...
Moja żona świadomie i z wiedzą o wszystkich możliwych konsekwencjach podjęła tą decyzje. Jednakże podchodzi do tego zbyt optymistycznie i zakłada że wszystko będzie ok, ja jestem realistą, patrze na to obiektywnie i obawiam się co, jeśli będą jakieś komplikacje bo przecież mogą być. Wiele kobiet pisze o różnych problemach, a jestem pewien że jeszcze więcej nie przyznaje się do kłopotów po operacji. Zastanawiam się również czy lekarze podawają rzeczywiste dane na temat powikłań.

Co dzieje się gdy zaczynają się jakieś kłopoty:
- jaki to ma wpływ na psychikę kobiety - depresja?
- jaki ma pływ na całą rodzine?
- co jeśli z jakiegoś powodu czeba usunąć wkładki - po piersiach z mażeń powrót do swych własnych zazwyczaj nie akceptowanych przez same zainteresawne?
- czy przy powikłaniach lub konieczności usunięcia wkładek kobieta jest w stanie sie z tym pogodzić? wydaje mi się że jest wtedy w znacznie gorszym stanie psychicznym niż przed operacja

Z tego co przeczytalem to większość facetów jest przeciwna op powiększania bustu przez swoje partnerki. Zastanawiam się więc, z czego wynika chęć powiększenia piersi znająć multum możliwych komplikacjii zdrowotnych fizycznych i psychcznych. Czyżby kobiety mnmiej niz mężczyźni dbały o swoje zdrowie?

Dla mnie osobiście ważniejsze jest zdrowie niż wyląd mojej żony, więc bedę odradzał jej tą opercję (i tak nie mam na to wpływu :lol: ). Op pod koniec roku więc mam nadzieję ze będzie ok :!: :!: :!:

PS: Nie wiem dlaczego niektóre forumowiczki (dość chamsko) wyśniewaja się z słabej znajomości obsługi komputera czy netu, moze nie każdy ma kompa czy net w domu czy w pracy :!: : cyt:`` lepiej bys zone doksztalcil z korzystania z netu..nie wiem zreszta gdzie ona sie uchowala .. ``blondi 222

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 22 wrz 2006, 14:40

tak , faktycznie mnie to dziwi ... ze tomek swietnie radzi sobie z netem a jego zona nie.. :roll: ...skoro jest taki troskliwy i pomocny , to moze najpierw powinien pomoc swojej zonie w obsludze kompa..o to mi chodzilo i to juz sobie z tomkiem wyjasnilismy.. :wink:
a dziewie sie dlatego , ze obecnie wydawalo mi sie ze komputery i net sa juz wszedzie ...widac sie myle.. :wink:

a jesli chodzi o reszte twoich pytan to wszystkie odpowiedzi masz na tym forum wystarczy poszukac ..jest taka obcja..SZUKAJ :wink:

Tomek123
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Tomek123 » 22 wrz 2006, 14:43

Ciesze sie ze ktos mnie jednak zrozumial 8)

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 22 wrz 2006, 14:46

edem pisze:...
Z tego co przeczytalem to większość facetów jest przeciwna op powiększania bustu przez swoje partnerki.....
ale cudze mogą :lol:
to po co jak idzie jakaś sex bomba to wybałuszacie gały i po głowie chodzą wam zbereźne myśli.
Jesteście przeciwni, ale w głębi chcecie mieć za co chwycić - co nie, mam rację :wink:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 22 wrz 2006, 14:48

:lool: ... i tu jest pies pogrzebany... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 22 wrz 2006, 14:54

Panowie, podaję Wam link z forum : silikonowe piersi i faceci. Poczytajcie, a wiele sie dowiecie :idea: .
Miłej lektury...

http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=717

Tomek123
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Tomek123 » 22 wrz 2006, 14:55

Bella: Nie rozumiesz mezczyzn. Ogladanie sie za kobietami mamy we krwi. Niekoniecznie za duzym biustem.
Do Blondi:
Sa kobiety, ktore nie chca i nigdy nie beda prowadzic samochodu. Taki jest ich wybor. Moja zona nie lubi chodzic po necie i woli abym to ja dla niej wszystko znalazl. To tez jest jej wybor. Nie musze jej tego uczyc bo sama potrafi ale nie zamierzam jej przymuszac jesli nie chce :) .

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 22 wrz 2006, 15:02

skoro ty to akceptujesz...to nie widze problemu :wink: ...i skoro taki jest jej wybor.. :wink:
wiem ,ze sa takie kobiety..ja do takich nie naleze, cieszy mnie kazda rzecz ktora moge zrobic samodzielnie jest dla mnie sukcesem.. :wink: ..
milo od czasu do czasu zaszokowac czyms mojego mezczyzne i zobaczyc jego wielkie zdziwione oczy .. :lol: ...i pytanie jak ty to zrobilas...albo skad o tym wiesz.. :lol: w przypadku informacji o ktore by mnie nie podejrzewal.. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”