Czy operacja była dla Ciebie finansowym kłopotem?

Moderator: Zespół I

Czy operacja była dla Ciebie finansowym kłopotem?

Nie , to nie są duże pieniądze
0
Brak głosów
No, musiałam(łem) trochę oszczędzać
3
100%
To był jednorazowy zastrzyk kasy,raczej mnie nie stać
0
Brak głosów
Oj byÂ
0
Brak głosów
było ciężko, mój portfel to odchoruje
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 07 maja 2007, 21:32

mi moj facet daje kase,zabieg mam 14 czerwca ale jeszce nie jestem do konca zdectdowana,boje sie na maksa,boje sie komplikacji ,a z drugiej strony chce bardzo miec fajny biuscik. zwariuje do czerwca! :oops:

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 07 maja 2007, 22:46

anulka 12345, mi tez moj mezczyzna dal pieniadze, rowniez sie balam, ale wszystko przezylam i jestem zadowolona. mam za soba narkoze, dreny, szwy i 6-cio godzinny powrot do domu autokarem. Na początku bedzie ciezko, ale pomoga ci w zwalczaniu bolu tabletki przeciwbolowe, a potem bedzie juz z gorki.. Zapomnisz o bólu i bedzie tylko piekny efekt :-)
P.S. Ja mialam watpliwosci czy dobrze robie jeszcze na stole operacyjnym, ale ciesze sie ze to zrobilam, a Tobie zycze powodzenia w podjeciu decyzji :-)
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 09 maja 2007, 18:15

Mayka 87 dzieki za otuchy,wiem ze druga szansa juz sie moze nie zdazyc tak szybko. zobaczymy co bedzie ,bede pisala o tym:)

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 10 maja 2007, 22:54

ja walczyłam z mężem cały miesiąc o kasę na cycki, on uparcie twierdził, że mi nie da, ale w końcu wydębiłam od niego te pieniążki :-) . Owszem, pracuję, ale sama nie dałabym rady uskładać tyle. Więc teraz tylko już niecierpliwie czekam na ten dzień :)

Morien
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Morien » 11 maja 2007, 09:26

Kasę odkładałam już od wielu lat, wtedy jeszcze nie wiedziałam dokładnie na co ją przeznaczę, dopiero jakiś czas temu zdecydowałam, że jednak będzie to operacja noska.
Niestety mam zwyczaj podbierania wcześniej odłożonych pieniędzy i wydawania ich na różne rzeczy, więc jestem zmuszona prosić mamę, by dołożyła nieco kasy na przejazd, badania i tymczasowe ulokowanie mnie gdzieś tam na miejscu. :p

Mycha:))
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Mycha:)) » 25 cze 2007, 01:12

No cóz mimo ze ja i moj maz jestesmy w angli to nie jest tak kolorowo z kasa jak sie wydaje, mam dziecko wiec jest na co łożyć , a najpierw stawiam dziecko dom , przeróżne rzeczy dopiero gdzies w oddali ja, mężowi o cycuszkach truje juz długi czas ze sobie zrobie od poczatku nie mial zdania na ten temat mowil ze mam zrobic jak uwazam. Co do kasy ja nie pracuje i na dodatek mamy malutkie długi ale planuje operacje na listopad najpozniej styczen wtedy juz napewno maz mi uzbiera :-D Nie wykluczone ze nie bedzie wczesniej operacji bo jesli tylko moj mezulek dostanie pieniazki na ktore bardzo licze to w sierpniu moze juz bede miala baloniki o ile bedzie wolny termin u dr.
Pozdrawiam
Marzenia sie spelniaja:)))

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 25 cze 2007, 14:29

Moja operacje sfinansuja mi rodzice wiec tak naprawde nie byl to dla mnie problem chociaz musialam ich najpierw przekonac do operacji a to wcale nie bylo takie latwe :-)
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

Awatar użytkownika
anulka83
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: anulka83 » 07 sie 2007, 02:49

Gdybym sama miala zaplacic za Op to pewnie jeszcze dlugo bym na nia czekala. Na szczescie moj mężuś dobrze zarabia i on tu bedzie sponsorem.
Okr±g³e pod miêsieñ, rozmiar jeszcze nie znany

Awatar użytkownika
veronnika
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: veronnika » 26 wrz 2007, 16:34

kwestia wyboru
ja rok temu kupiłam droższe auto a teraz tego żałuję

a mogłabym już mieć mały śliczny nosek.... :cry:
08.03.2008 - korekta nosa - część chrzęstna - Dr Keller - Skomska
2013 i 2014 - makijaż permanentny ust i brwi - Anna Stasz
15.06.2016 - powiększenie biustu - dr Furmanek - ES anatomiczne high profile
przed i 13 dni po:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 75#p947375" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
klara01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: klara01 » 26 wrz 2007, 20:33

W Polsce musiałabym zapomniec o cycuchach :( ale,ze mieszkam w Angli to problem żaden nie jest.W przeliczeniu na funciaki to tylko 1/3 wypłaty męża czyli tak naprawdę duze obciążenie domowego budzetu to nie jest. :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”