ZDRADA :/

Moderator: Zespół I

Czy wybaczylabys zdrade?

Tak
63
17%
Nie
181
50%
W wyjatkowej sytuacji
117
32%

Liczba głosów: 361

Awatar użytkownika
Blue Rose
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Blue Rose » 12 gru 2006, 07:11

Trudne pytanie ... czy wybaczyłabym zdrade ?
A czym wogóle jest zdrada ? to pojęcie może byc subiektywne, każdy ma inna moralność ...
dla jednego zdrada bedzie juz sam pocałunek inna osoba powie ze to nic nie znaczy

Napewno moge stwierdzic ze inaczej do zdrady podchodzą kobiety inaczej mężczyzni
Zdrada ciała czy zdrada uczuc ? a może i to i to ?

Wybaczyłabym zdrade ciała ale nie zdrade uczuc. Kobietę bardziej zaboli myśl o tym że pokochal inną.
Teraz miseczka 75D ... dumna i u¶miechniêta

Awatar użytkownika
monia.m
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monia.m » 12 gru 2006, 21:51

Blue Rose pisze:Trudne pytanie ... czy wybaczyłabym zdrade ?
A czym wogóle jest zdrada ? to pojęcie może byc subiektywne, każdy ma inna moralność ...
dla jednego zdrada bedzie juz sam pocałunek inna osoba powie ze to nic nie znaczy

Napewno moge stwierdzic ze inaczej do zdrady podchodzą kobiety inaczej mężczyzni
Zdrada ciała czy zdrada uczuc ? a może i to i to ?

Wybaczyłabym zdrade ciała ale nie zdrade uczuc. Kobietę bardziej zaboli myśl o tym że pokochal inną.
Zgadzam się w 100%.
W moim przypadku najbardziej bolało i pewnie nadal boli emocjonalny charakter zdrady.
Wydaje mi się, że moje cierpienie mogłoby być mniejsze gdyby to miało charakter jednorazowy z przypadkową osobą.
podniesienie piersi i plastyka brzucha- Broma 09.11.2006-ju¿ po happy!!!

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 19 kwie 2007, 16:55

zdradziłam, powiedzialam o tym mojemu facetowi. na szczescie wybaczyl... nie chcialabym byc zdradzona, ale pewnie bym wybaczyla bo strasznie przywiazuje sie do ludzi(a ta zdrada wyszla przez moja glupote. gorsze chwile w zwiazku i super adorator na horyzoncie) mialam wtedy 18lat..

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 21 kwie 2007, 10:23

ja tez zdradzilam ,ale to bylo downo temu z bylym facetem i nie powiedzialam mu o tym zdradzilam fizycznie i emocjonalnie ale jakos tego nie zaluje .
teraz natomiast w obecnym zwiazku nie wyobrazam sobie zadnej zdrady bylo by to gorsze od smierci....nie przezyla bym gdyby on mnie oszukal..... a ja ...... taka mysl nawet nie przysza mi do glowy !!!
To chyba musi byc MILOSC :-D

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 21 kwie 2007, 13:26

życie jest nieprzewidywalne i trudno znaleść się w teoretycznej sytuacji, zawsze wtedy przemawia przez nas duma, ale w praktyce jest troche inaczej... jak się naprawdę kocha....
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 21 kwie 2007, 15:32

masz racje choc niektorzy twierdza ze milosc to nie wszystko.....i wystarczy chwila ...jakis moment ....
niejednokrotnie slyszy sie jak facet mowi po zdradzie ..."kochanie to nic nie znaczylo ,daj spokuj przeciesz ja cie kocham ''...

I badz tu madry

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 22 kwie 2007, 17:18

katrinn pisze:życie jest nieprzewidywalne i trudno znaleść się w teoretycznej sytuacji, zawsze wtedy przemawia przez nas duma, ale w praktyce jest troche inaczej... jak się naprawdę kocha....
kocha się kogoś za to ze jest, dobry, cudowny, miły, dba o nas.... itp itd.. ale w chcwili kiedy ta osoba zrdadza juz nie jest w naszych oczach dobra, miła (...) itp itd, więc miłość też wtedy zmienia swoje nasycenie :roll: a "miłośc mimo wszystko" może jedynie dotyczyc miłości do dziecka, rodzica, ale do mężczyzny to nieco inaczej to wygląda
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 kwie 2007, 17:27

Mnie na pewno byłoby łatwiej wybaczyć a jeżeli zapomnieć zdradę :?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 24 kwie 2007, 15:06

Zdrady nigdy bym nie zapomniała - jestem bardzo pamiętliwa, a to byłoby sporą raną w moim sercu.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Mycha:))
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Mycha:)) » 25 cze 2007, 01:31

No dobra to ja teraz wyskocze- zawsze zastanawialam sie jak to jest z takim przypadkowym gosciem i pewnie bym sie skusila jakbym spotkala, choc wiem ze sumienie by mnie zagryzlo bo strasznie sie przejmuje i przezywam rozne sprawy, bylam tez wiele razy zdradzona i to wtedy kiedy mi zalezalo, obecny facet moge powiedziec ze mnie nie zdradzil jestem prawie ze na 100 pewna (prawie) :-D, ale patrzcie jaka glupota gdyby mnie zdradzil to bym nie wybaczyla
Marzenia sie spelniaja:)))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”