Hej, hej
OMG koleny wątek, do którego powinni wydawać streszczenie, bo czytania cała masa
Melduję, że kolor włosów piękny Prima abgemacht

ale modelowanie koszmar z ulicy wiązów
Dobrze, że mój ukochany potwór mnie odebrał, bo chyba pędziłabym do domu jak struś pędziwiwiatr
Albo czekałabym, aż się ściemni
Wczoraj było tak pięknie, że grzechem było by siedzenie w domu, więc spędziliśmy dzień w pięknych okolicznościach przyrody, w miłym, wesołym towarzystwie, a wieczorem moje ukochane kino
Ewa fajny ten dzieciak, mały przystojniak i statek pierwsza klasa
Ewcia gratuluję doktoratu

Mój potwór też robi doktorat dopiero w DE, bo w PL szef robił problemy, wiadomo dlaczego. Po drugie firma, w której pracuję mój mąż postanowiła zasponsorować w dużej części ów doktorat, no i po trzecie doktorat to większe pieniądze, własna satysfakcja i mam nadzieję zaspokojenie ambicji mojego
Lubka żaden problem, szkalnki będą, tyle że nie wiem, w jakim stanie je dostarczę do tej Irlandii Płn. może na wszelki wypadek przywiozę - super glue
Lil sexy - czyli śpiew Mandaryny był na imprezce???
Blue co do niemiłych pań w różnych instytucjach i nie tylko, to powiem Ci, że najlepiej być w dupę uprzejmym,ale tak dla zgrywy..Wiesz ona wkurzona, a Ty z zabójczym uśmiechem na twarzy, my z mężem zawsze tak robimy i działa, no i ubaw jest niezły
kasiaczek jak tam wczorajsza imprezka ?
Pozdrawiam i udanej niedzieli kobitki